10 Thëniet nga të famshmit botëror që po i çmendin serbët

10 Thëniet nga të famshmit botëror që po i çmendin serbët

15935
0
SHPËRNDAJE

Në vitët e 90-ta filluan luftëratë në ish-Jugosllavi të nxitura nga politika shoveniste serbe, dhe gjatë këtyre luftërave u pa fytyra e vërtetë barbare e serbëve duke kryer krime të tmerrshme që nga Kroacia deri në Kosovë.frwwerhyrduigfhjumargaredthtjghjholbrukolfgyju