Qyteti Mesjetar i Artanës !

Qyteti Mesjetar i Artanës !

1470
0
SHPËRNDAJE

Shkruan: Shqipe HOXHA

The castle of Artana- Novobërda

Në pjesën lindore, terreni ngrihet gradualisht dhe kalon në një kodër tjetër më të vogël, në platenë e epërme, nën të cilën gjenden rrënojat e një kishe të madhe mesjetare të tipit katedrale.

Novo Brdo Castle wall detail