Burrat e Kombit

Burrat e Kombit

1165
0
SHPËRNDAJE

Nga Jugu në Veri, nga Lindja në Perendim dhe anasjelltas kemi dëshmorët e atëdheut tonë. Ata mund të kenë të veshur çfarëdo lloj kostumi, mund të mbartin çfarëdo lloj shenje fetare, por ata ishin syri, veshi dhe mendja në gatishmëri e gardës së atëdheut. Ata u vranë, jo sepse i përkisnin filan fesë apo filozofisë, por sepse i përkisnin shqiptarisë. Ata u vranë si shqiptaro-mëdhenjë dhe vdiqën për lirinë dhe pavarësinë e Shqipërisë (etnike).

Shqipëria ju përkujton !