(Video) Shqiptarë mos harroni: Presidenti George W.Bush Mjaft është mjaft: Kosova është...

(Video) Shqiptarë mos harroni: Presidenti George W.Bush Mjaft është mjaft: Kosova është e pavarur

951
0
SHPËRNDAJE

Gjatë vizitës historike të Presidenti George W.Bush në Tiranë më 10 Qershor 2007, vetëm 8 muaj përpara 17 Shkurtit 2018, ai bëri një deklaratë shumë të fuqishme, e cila konsiderohet si deklarata kur SHBA e njohën Pavarësinë e Kosovës:

“Mjaft është mjaft”, tha Presidenti Bush. Kosova është e pavarur. Shqiptarët i kanë bërë një pritje të jashtëzakonshme Presidentit të 43-të të SHBA.

“Ky është qendrimi im! Ky është një qendrim i prerë dhe i fortë”, tha Presidenti Bush!

Asnjë politikani shqiptar populli nuk i bën sot një pritje të tillë sikur i është bërë Presidentit Bush, i cili e ka justifikuar dashurinë e popullit shqiptar!