Foto të rralla nga Kosova e vitit 1917

Foto të rralla nga Kosova e vitit 1917

299
0
SHPËRNDAJE

Fotografi i njohur anglez Joseph Richard Auber, kishte udhëtuar në Shqipëri dhe Kosovë, në vitin 1917, duke realizuar shumë fotografi nëpër qytete dhe fshatra.

FMimages.net sjell disa fotografi të autorit Auberit.