Mashtrimi i MADH: Historia e greqisë së lashtë u falsifikua (Video)

Mashtrimi i MADH: Historia e greqisë së lashtë u falsifikua (Video)

4167
0
SHPËRNDAJE

Kjo është një vidio e realizuar nga ana ime Kol Marku (Studjues). Këtë video e kam titulluar “Mashtrimi i MADH” dhe trajton temen e fallsifikimit të historisë së greqisë së lashtë nga një grup profesorësh, mitologësh,historianësh, arkiologësh antopologësh e stujuesish të Helenistikes në një universitet të Amerikes, në bashkëpumin dhe me insitute dhe segmente të tjera studimore evropiane dhe greke.

Ju lutem ndiçeni deri në fund këtë vidio dhe të reflektoni në lidhje me këtë histori të dhimëshme të sakrifikimit të elementit shqipëtar në greqi që nga lashtësia e deri në ditët tona.

Përhapeni sa më shumë që të mesohet e verteta e fshehur. Për me teper shikm të këndshem !