E njihni këtë qytet magjepsës? Aty ku shqiptarët kanë ‘bërë ligjin’/ Albumi...

E njihni këtë qytet magjepsës? Aty ku shqiptarët kanë ‘bërë ligjin’/ Albumi i rrallë

2706
0
SHPËRNDAJE

Stambolli i sotëm, ose Konstandinopoja e dikurshme është një qytet mes orientalit dhe perendimit që magjeps çdo turist.

Këto foto në fakt na kthejnë pas një kohë në 1890 kur Konstandinopoja ishte nën drejtimin e Sulltanit.

Këto janë disa foto të rralla  të përpunuar me ngjyra. Shqiptarët kanë dhënë një kontribut të madh në Stamboll dhe në qeverinë e tij. Sot në këtë qytet, jetojnë me miliona shqiptarë.

    

/konica.al/