Shihini për herë të fundit! Perlat që po shkatërrohen nga babëzia (FOTO...

Shihini për herë të fundit! Perlat që po shkatërrohen nga babëzia (FOTO LAJM)

752
0
SHPËRNDAJE

Mjaft perla rrezikojnë zhdukjen dhe shumë të tjera janë zhdukur në vend për shkak të babëzisë për të ndërtuar mbi to HEC-e.

Sëfundmi është dhënë alarmi për kanionet e Holtës në Gramsh.

I njëjti problem shfaqet edhe në Zagori, ndërsa mbeten zona të nxehta edhe lumi Vjosa si edhe HEC-et mbi Valbonë.

Në galerinë e mësipërme gjeni disa nga perlat e Shqipërisë që rrezikojnë shkatërrimin prej babëzisë momentale të shqiptarëve dhe qeveritarëve të tyre. /albeu.com/