Të lindësh grua në Shqipëri ishte një mallkim i madh (foto)

Të lindësh grua në Shqipëri ishte një mallkim i madh (foto)

384
0
SHPËRNDAJE

Gratë që bejnë punë të rënda nuk është asgjë e pazakontë në Shqipëri.

Burrat e konsiderojnë të padenjë për të bërë punë të tilla të rënda, duke kaluar shumicën e kohës së tyre duke pirë raki dhe duke shitur kopalla, dhe me e keqja duke shkaktu dhunë familjare. Jeta e rëndë e grave shkaktonë në plakjën e parakohshme, dhe shumica e tyre vuajnë nga dhimbjët në shpinë.


Një grua shqiptare duke bartur në shpinë një sasi të madhe të druve

Një grua tjetër në moshë duke bartur në shpinë një arkë të rëndë