Pamje emocionuese: Shqiptarët e liruar nga burgjet serbe bashkohen me familjarë

Pamje emocionuese: Shqiptarët e liruar nga burgjet serbe bashkohen me familjarë

784
0
SHPËRNDAJE

Një video e shpërndarë nga AP tregon momentet emocionuese të disa burrave dhe djemëve shqiptarë kur kthehen në vendlindje.

Me lot gëzimi i presin familjarët të cilët i janë gëzuar pamasë lirimit të tyre.

Është shumë emocionale kur këta meshkuj shqiptar nuk mund t’i ndalin lotët e përqafimet për të dashurit e tyre./BS