CE SOIR (1939) / VIZITA E MBRETËRESHËS GERALDINË DHE MOTRAVE TË MBRETIT...

CE SOIR (1939) / VIZITA E MBRETËRESHËS GERALDINË DHE MOTRAVE TË MBRETIT ZOG NË KOPSHTIN ZOOLOGJIK TË STOKHOLMIT (FOTO EKSKLUZIVE)

118
0
SHPËRNDAJE

Nga Aurenc Bebja*, Francë – 9 Shkurt 2019

“Ce soir ” ka botuar, të hënën e 24 korrikut 1939, në faqen n°8, fotografinë e rrallë të mbretëreshës Geraldinë dhe motrave të mbretit Zog në kopshtin zoologjik të Stokholmit, të cilën, Aurenc Bebja, nëpërmjet Blogut “Dars (Klos), Mat – Albania”, e ka sjellë për publikun shqiptar :

Mbretëresha Geraldinë në kopshtin zoologjik të Stokholmit

Aktualisht, ish-sovranët e Shqipërisë po bëjnë një udhëtim të gjatë në Evropë. Gjatë qëndrimit të tyre në Suedi, Mbretëresha Geraldinë dhe motrat e Mbretit Zog përfituan të bënin një vizitë të gjatë në kopshtin zoologjik të Stokholmit.image-3344

(Blogu © Dars (Klos), Mat – Albania)