Vendbanim i lashtë ilir – ARDUBA

Vendbanim i lashtë ilir – ARDUBA

820
0
SHPËRNDAJE

Shqipe HOXHA

20228725_497807263889499_2228532782691665824_nARDUBA, Vranduk pranë Zenices, Bosnia dhe Hercegovina !

20258264_497806593889566_9047652523568807759_nStipčević, Aleksandar, The Illyrians-History and Culture, 1974, Noyess Press

20155754_497806760556216_3251675376820022170_nFortress Vranduk, Zenica, Bosnia and Herzegovina !