Kryetari i LSHB-së formon Inciativen Qytetare “Kastriotët e Dardanisë”

Kryetari i LSHB-së formon Inciativen Qytetare “Kastriotët e Dardanisë”

210
0
SHPËRNDAJE

Me të gjitha mjetet dhe metodat, vetëm për Shqipëri të lirë dhe të bashkuar, sipas aktit juridik të 28 Nëntorit 1912, të Kuvendit Mbarëkombëtar të Vlorës.

Nuk jam mercenar, por 100% SHQIPTAR me gjak Arbëror të kryehyjnorit Gjergj Kastriotit, me filozofinë kombëtare të Hasan Prishtinës dhe vendosshmërinë e Adem Jasharit.

Në zgjedhjet e ardhshme parlamentare të Republikës së Kosovës do të garoj si BARTËS I LISTËS “INCIATIVA QYTETARE E KASTRIOTËVE TË DARDANISË”.

Suksese të gjithve atyre, që do të zgjedhen nga vota e lirë e qytetarëve që ende nuk janë larguar nga Kosova, si pasojë e Spastrimit të Heshtur Etnik të saj nga faqezinjtë e klasës politike, të cilët janë investim direkt i boshtit antishqiptar të Moskës, Ankaras, Beograd dhe Athinës.

Nëse zgjidhem Deputet atëherë pagën mujore do ta dhuroj për familjet e invalidëve të luftës, femrat e përdhunuara nga shovinistët serbo-sllav dhe familjet skamnore!

Duke pasur parasysh se jetësimi i aspiratave kombëtare kërkon kyqjen e drejtëpërdrejtë në institucionet e shtetit tonë, atëherë është e domosdoshme të angazhohem direkt me qëllim kryesor përmbushjen e amanetit të dëshmorëve!

Vlenë të theksohet se arsyeja kryesore për shpalljen e kandidaturës kurrsesi nuk është ambicja ime personale për pushtet.

Më ndihmoft fuqia hyjnore e Gjergj Kastriotit dhe më udhëzoft rruga e drejtë kombëtare e arkitektit të Shqipërisë Etnike, Hasan Prishtinës (Berishës).

Kastriot Berishaj ✍️