Kënga e Shqipërisë në Eurovizion u kushtohet emigrantëve shqiptarë

Kënga e Shqipërisë në Eurovizion u kushtohet emigrantëve shqiptarë

454
0
SHPËRNDAJE

“Ktheju Tokës” është kënga me të cilën këngëtarja shqiptare Jonida Maliqi, përfaqëson Shqipërinë në Eurovizion.

Tani më këngës i është bashkëngjitur edhe video incizimi në Youtube, e cila do të shfaqet në Eurovizion.

Mesazhi i kësaj këngë që sjell Jonika është emigracioni i shqiptarëve, ikja dhe kthim i tyre në Shqipëri, shkruan albinfo.ch.

Kënga me të cilën do të marrë pjesë Jonida Maliqi në Eurovizion është shkruar nga Eriona Rushiti.