Thënje Kombëtare: Fahri Xharra

Thënje Kombëtare: Fahri Xharra

849
0
SHPËRNDAJE
“Të mbrosh çështjen kombëtare në opinion përmes mediave kur ta cenojnë integritetin, historinë e kombit, të mohojnë gjuhën apo historinë dhe kulturën e të parëve, është atdhedashuri dhe asnjëherë nacionalizëm.”
Fahri Xharrafahriu_i_riu_sot_fb_01-768x419