Kisha Ortodokse e Pejës

Kisha Ortodokse e Pejës

1207
0
SHPËRNDAJE

​Jo vetëm na kanë pushtuar, sunduar, vrarë e prerë, ndarë, copëtuar, asimiluar e tjetërsuar, shpërngulur e dëbuar, ndërruar gjuhë, fe dhe identitet, shkëputur rrënjët, por edhe na kanë fshehur e vjedhur të kaluarën! Vërtetë duhet të njohim të kaluarën, të përafrohemi e të bashkohemi ngase gjaku- nuk është dhe nuk mund te bëhet ujë!