Tahir Veliu kërcënon pronarin e portalit njekomb.com

Tahir Veliu kërcënon pronarin e portalit njekomb.com

513
0
SHPËRNDAJE

Letër e hapur drejtuar Tahirit që do të bëhet “Kastriot”

Ai dikur quhej Tahir Veliu, por pas disa përpjekjeve që sipas tij shërbenin për të mirën kombëtare dhe ashtu i propagandonte si të tilla nëpër rrjetet sociale dhe nëpër disa portale të cilat ai i manaxhonte, me qëllim që të i mbushte mendjen popullit se ai vërtet është një patriot dhe një atëdhe dashës i mirë, mirëpo patriot dhe atëdhedashës nuk bëhesh nëse nuk e ke në gjak, prandaj ai e pa që nuk e kishte në gjak dhe vendosi që të paraqitej si i tillë, së pari duke marrë disa veprime të cilat në sy të të tjerëve do të dukeshin veprime të mira dhe në të mirë të kombit Shqiptarë, edhe mua si përson më mbushi menjden në fakt se ky vërtetë do të krijojë një levizje për të mirën e kombit Shqitparë, ai raportone në portalet e tij se u arrestua nga Greqia, u arrestua në Morinë, se po organizonte protesta etj etj.

Mirëpo, pasi i pashë këto mendova se vërtetë doli një njeri që do të bëjë diçka të mirë, vendosa të takohem e të filloj një projekt për të mirën e kombit Shqiptarë sa i përket anës së informimit dhe paraqitjes së vlerave kombëtare nëpër portalet që unë manaxhoj, Tahiri u duk djal i mirë e me plotë patriotizëm brenda vetes dhe me plotë vetëbesim se do të arrinte të krijonte një lëvizje e cila do të arrinte që të i bashkonte të gjitha trojet Shqiptare.

Dhe si të tillë vendosa ta besoja atë dhe idenë e tij, mirëpo pas disa muajsh punë me të që kishte filluar si bashkëpunim mësova që: Tahir Veliu që do të bëhet Kastriot nuk kishte qenë ai që u prezantua nëpër rrjetet sociale e aq më pak ai Tahiri që u prezantua kur u takova me të, ai më kishte thënë që LSHB-ja me mua ose pa mua nuk do të shëndrrohet në parti politike dhe se nëse ndodh në gjë e tillë atëherë ai më tha që mua lirisht “më futni në plum ballit” dhe çfarë ndodhi pak kohë më pas ai u shëndrrua në parti politike e cila kërkon të futet në sistemin e organizmit politik mafioz që është në Kosovë, dhe në emër të patriotizmit fallco që kishte propaganduar dikur të fitonte edhe ai disa nga milionat që shpërndahen për partitë politke në Kosovë.
Ai kishte propagandaur njëqind herë se u arrestua nëpër disa kufi shtetërorë si në Greqi dhe në shtetin mëmë, Shqipërinë, me pretekstin se ai si patriot i madh që ishte nuk lejohej të futej nëpër kufijt e shteteve, Maqedone, Greke e Shqiptare që ai i quante anti Shqiptare.

Ai, pra Tahiri nuk u arrestua asnjëherë në asnjë kufi, ai thjeshti inskenonte dhe raportonte rrejshëm se me gjasmë ai u arrrestua në Morinë nga qeveria që ai e quante anti kombëtare dhe ai të dukej si patriot, pra kur ishte puna për kufirin Shqiptaro-Shhqiptarë në Morinë, kurse kur binte fjala për kufijt tjerë ai thoshte se u arrestua nga armiqt e kombit shqiptarë dhe merrte disa aksione kinse kundër Greqisë dhe Maqedonisë.
Qëllimi i Tahir Vliut, sepse Kastriot nuk mund të i them, ishte që shteti Grekë ta shpallte përson “Non Grata” dhe duke u shpallur përson i padëshiruar në Greqi ai të merrte dashurinë e Shqiptarëve të Shqipërisë, kurse kur binte fjala për kufijtë me Maqedoni e Serbinë ai të njejtën pretendote që të shpallej përson “Non Grata” dhe të merrte dashurinë e Shqiptarëve të Kosovës dhe Iliridës, mirëpo edhe pse u mundua nuk arriti asnjëherë në atë pikë sa të shpallej përson i padëshiruar, sepse nuk bënte aq sa duhej që ta merrte atë titull.

Tahir Veliu së fundi ka filluar një fushat kundër meje dhe portalit që unë manaxhoj, www.njekomb.com me preteksin që unë dhe portali ynë nuk e kemi përmbushur marrëveshjen ndaj tij. Tahir Veliu nga një përson që proklamohej si përson patriot e kombëtarë, tani po na del që nuk paska qenë asgjë më shumë se një njeri i cili kishte fshehur përsonalitetin e tij para opinionit publik duke u kamufluar në një përson që nuk është, pra duke shfaqur një përsonalitet të dyfishtë, që ne terma burrnie do të quhej “dy fytyrësi” duke arritur në atë pikë sa që ai të më kërcënoi e të më ofendojë mua në mënyrën më banale të mundshme, më primitive, më të ulët dhe më të pa hishjshme që një njeri mund të i bëjë një njeriu i cili i kishte ofruar mbështjetje të pa rezervë kur ai pretendonte se po i shërbente kombit Shqitparë, qoftë mbështetje morale e financiare që ka kërkuar unë i kam ofruar, sepse ishte në të mirë të komnbit, kurse kur erdhi puna për të mirën përsonale ai shfaqi Tahirin e vërtetë, atë Tahirin që ju, pjesa më e madhe që nuk keni pasur kurrë kontakt nuk e njihni, ai si përson me dy fytyra dhe me sjellje prej gangsteri filloi të më kërcënonte e të më shantazhonte mua përsonalisht dhe portalin që unë e kam në pronësi.

Tahir nuk i kam frikë as ty e as askujt tjetër, unë i kam frik vetëm momentit kur e thej besën e fjalën e dhënë, e besoj që atë nuk e kam thyer, kurse ti po, e ke thyer e ke tejkaluar vijën e kuqe, duke kërcënuar e ofenduar nëpër rrjetet sociale e duke shpifur për mua dhe portalin njekomb.com.

Ti, Tahir Veliu nëse je përson me integritet dhe me përsonalitet të mirë formuar, atëherë përse ke hapur me dhjetëra akonte me emra të ndryshëm? Përse i ndërron numrat e telefonit çdo ditë? Këto i bënë për të kërcënuar njerëzit e të mos të njiohin se kush po e bënë?

Tahir, unë e ti njihemi, e di ti mirë ndihmën që të kam ofruar e që isha i gatshëm të bëja edhe më shumë për të mirën kombëtare që ti proklamoje e bëje propagandë ditë për ditë, edhe ti më njeh mua, dhe për këtë duhet të të vijë turp se ku ke arritur, në fakt ti nuk ke arritur në këtë pikë të ulët, në fakt ti ke qenë i tillë, por je bërë ndryshe nga ai që je në të vërtetë, dhe si përson që mendon që të jesh Drenicak mund të kërcënosh njerëz pa tu trembur syri atëherë gabohesh.

Drenicakët more Tahir, nuk janë si ti, Baca Shaban, baca Adem, Hamza, Nebi e Tahir Meha, Azem Bejta e shumë patriot tjerë nuk ishin si ti, ata nuk këcënuan e nuk ofenduan sikur grua e keqe, ata vdiqën e ranë si burrat për të mirën e kombit Shqiptarë, mirëpo ty nuk të vë faj sepse ti je veq se një Tahir e jo ai që pretenndon që je, pra Kastriot.

Kastrioti pra Gjergj Kastrioti meqë i ke dedikuar edhe emrin që ke ndërruar, nuk ishte burrë i ligë, trimi nuk të shan me nënë e nuk të ofendon kurrë. Pra ti Tahir, as Kastriot nuk mund të bëhesh, hiç nuk mund të bëhesh, propaganda se kinse ti ndërrove emrin se nuk doje të mbaje emër turk dhe si emër i till nuk të bën as patriot, atëherë po të bëjë një pyetje, po Tahir Meha çfarë ishte sipas teje, ishte Turk? Jo Tahir Veliu, emri nuk të bën ndryshe, Tahir Meha e kishte emrin “TAHIR” por ai më sëpatë vrau e preu armiq, kurse ti çfarë bënë më kërcënon mua? E sheh se në çfarë gjendje je? Unë nuk po reagoj nga frika, apo nga diçka tjetër, thejsht reagova që njerëzit si ti nuk më frikësojnë kurrë, e as nuk më pushtërojnë kurrë, mua, nderin tim e të familjes sime.

Unë të përgjigjem e të jam përgjigjur si burri- burrit e prapë vazhdoj të jem ai që isha në fillim kur u takuam për të mirën e kombit, e që në fund vazhdon të kërcënosh për të një të mirë të vogël përsonale që e ke, thjesht ti po tregon se për para e për pushtet i ke bërë të gjitha lojërat me arrestime fallco me aksidente fallco e gjithçka që ke proklamuar në profilin tënd e në portale tua ishte mashtrim që të fitosh pak popullaritet si një lider i një lëvizjeje kombëtare, më pas të përfundosh në parti politike sikur që ke përfunduar e të bashkohesh me zhvatësit dhe mashtruesit e politikës aktuale.

Ti, Tahir Veliu më ke quajtur me terme më fyese që mund të i bëhen një shqiptari të mirë, më ke thënë se jam Boshnjak, Serb, Turk e çka jo tjetër, Tahir unë e ti nëse e ke aq merak të dish se çka jam unë atëherë të ftoj të bësh një analizë ADN-je edhe i publikojmë të dy analizat tona, por nuk besoj që ka një Shqiptarë të zi e me tipare aziatike sikur që i ke ti, për dallim nga ty, unë i bardhë e shtat lartë, tamam si burrat malësorë dikur moti.

Pra mos ti hyjmë kësaj pune sepse besom që do të dalësh keq edhe para meje edhe para opinionit të gjërë të cilën e ke manipuluar që sa vite.

Pra si përfundim, Tahir që kurrë Kastriot nuk do të bëhesh, po të paralajmëroj që: Unë si burrë, si prind e si Shqiptarë i mirë nuk marrë masa kanunore edhe pse e dua edhe e çmoj shumë, por masa ligjore ndaj teje do të marrë nëse vazhdon të më bësh shantazh mua përsonalisht apo edhe nëse sulmon me terme të ulta potalin tim www.njekomb.com sepse ata që e kanë lexuar e vazhdojnë ta lexojnë portalin e dijn mirë se kush jemi e çka jemi, edhe bashkëpunëtorët tjerë e dijn mirë që unë i përmbahem fjalës së dhënë dhe i përmbyll të gjitha obligimet e mia morale e financiare, pra ata e dijn e më kuptojnë sepse janë Shiptarë të mirë, të fjalës e të besës që për një mos marrëveshje të vogël ta bëjnë të madhe, Tahir një fjalë e urtë popullore thotë “ nuk digjet jorgani për ni plesht” e të kisha sugjeruar që mos ta djegësh jorganin.

Letër nga, Besfort Axhanela. I cili pret kërkim faljen publike nga Tahir Veliu për çdo gjë të thënë për mua në profilin e tij në FaceBook dhe shantazhet dhe kërcënimet që mi ka bërë në numrit tim të telefionit. Dhe kërkim falje për ofendimet të drejtuara ndaj portalit www.njekomb.com