Tre foto të Adem Jasharit flasin shumë (Foto)

Tre foto të Adem Jasharit flasin shumë (Foto)

724
0
SHPËRNDAJE

Ai është një nga arkitektët kryesorë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Adem Jashari ishte kryekomandanti i UÇK-së. Vëllai i Adem Jasharit, Rifati, vazhdimisht po e freskon faqen e tij zyrtare në Facebook, me foto të papara deri më sot të Adem, Hamëz dhe Shaban Jasharit. Ju sjellim 3 foto që nuk i keni parë asnjëherë.