FOTO/ Kush e solli makinën e parë në Shqipëri

FOTO/ Kush e solli makinën e parë në Shqipëri

1050
0
SHPËRNDAJE

A e dini se makina e parë e blerë nga një shqiptar ishte e tipit FIAT dhe u ble nga një shqiptar i quajtur F. Sulioti.

Ishte viti 1913, kur shqiptari nga Çamëria u bë pronari i parë i  këtij automjeti në Shqipëri.

makina-e-suliotit-720x480_1491846844-2257256