Madhështore: Këngëtari dhe ushtaraku britanez, James Blunt – kënge kushtuar luftës në...

Madhështore: Këngëtari dhe ushtaraku britanez, James Blunt – kënge kushtuar luftës në Kosovë

4404
0
SHPËRNDAJE

Këngëtari dhe ushtaraku britanez, James Blunt, i cili kishte marr pjesë në luftën e Kosovës, i ka kushtuar një këngë të dhimbshme popullit të kosovës, që përjetojë tmerrin serb

“Ka fëmijë që qëndrojnë këtu,
Krahë të hapura në qiell,
Por askush nuk pyet pse ai ka qenë këtu.
Ka pleq qe bien në gjunjë dhe të pranojnë fatin e tyre.

Gratë dhe bijat u prenë dhe u përdhunuan Një brez u përmbyt në urrejtje”.
Shpërndaje këngën nëse je krenar me ushtarin dhe këngëtarin Britanez!