Isniqi i vitit 1976, flet fotografja norvegjeze Ann Christine Eek

Isniqi i vitit 1976, flet fotografja norvegjeze Ann Christine Eek

99
0
SHPËRNDAJE

Fotografitë gjithmonë thonë shumë. Sidomos kur i ktheheni të kaluarës.

Njëjtë siç ka bërë dikur norvegjezja Ann Christine Eek, e cila përmes shkrepjeve ka treguar për jetën në fshatin Isniq gjatë viti 1976.

Gazetari Milot Hasimja i është rikthyer këtyre fotografive dhe historisë së dikurshme të fotografes.