Bilbilenjtë, çeta e mitizuar nga Labëria (Video)

Bilbilenjtë, çeta e mitizuar nga Labëria (Video)

594
0
SHPËRNDAJE

Një dokumentar në zbulim të një çete të veçantë të mitizuar nga banoret e krahinës së Labërisë.

Çfarë përfaqësonin Bilbilenjtë dhe pse u bënë pjesë e historisë dhe folklorit të saj?

Cila është lidhja e banorëve dhe përse ata nuk lejojnë asnjë lloj sulmi ndaj këtyre luftëtarëve?