“Gjurmë Shqiptare”: Te perëndia Ilire e detit (Video)

“Gjurmë Shqiptare”: Te perëndia Ilire e detit (Video)

963
0
SHPËRNDAJE

Legjendat dhe të vërtetat që rrethojnë një krahinë dhe lidhja e saj me perëndinë Ilire të detit.

Një histori e një udhëtim i jashtëzakonshëm për atë që fsheh, një zonë deri më sot e harruar e që nuk është shpluhurosur kurrë siç duhet.