Jetmiri që mahnitë botën me pikturimin e kafesë

Jetmiri që mahnitë botën me pikturimin e kafesë

62
0
SHPËRNDAJE

Jemi mësuar që të shohim artistë të ndryshëm të të gjitha sferave, por kjo që do shihni sot është një mrekulli që e bënë Jetmir Maliqi, shkruan InfoKosova.

Jetmir Maliqi është një artist i llojit të vet, është shumë i talentuar në pikturimin e kafesë dhe ka pikturuar qindra kefe me vizatime të ndryshme që do i shihni më poshtë.

Jetmiri punon në Hotel Sirius në Prishtinë, dhe ata që dëshirojnë kafe të tilla mund ta vizitojnë këtë Hotel dhe ti shijojnë kafet më të mira dhe më të bukura ndonjëherë.

Në shumë televizione shqiptare ishte i ftuar special për ta shfaqur talentin e tijë të veçant.

Ai si dhuratë për portalin tonë e ka bërë një kafe me mbishkrimin InfoKosova, foto e kafeve mund ti shihni më poshtë./InfoKosova/

jetmir-maliqi-2jetmir-maliqi-3jetmir-maliqi-4jetmir-maliqi-5jetmir-maliqi-6jetmir-maliqi-7jetmir-maliqi-8jetmir-maliqi-9jetmir-maliqi-10jetmir-maliqi-11jetmir-maliqi-12jetmir-maliqi-13jetmir-maliqi-14jetmir-maliqi-15jetmir-maliqi-16jetmir-maliqi-17jetmir-maliqi-18jetmir-maliqi-19jetmir-maliqi-20jetmir-maliqi-21jetmir-maliqi-22jetmir-maliqi-23jetmir-maliqi-24jetmir-maliqi-25jetmir-maliqi-26jetmir-maliqi-27jetmir-maliqi-28jetmir-maliqi-29jetmir-maliqi-30jetmir-maliqi-31jetmir-maliqi-32jetmir-maliqi-33jetmir-maliqi-34jetmir-maliqi-35jetmir-maliqi-36jetmir-maliqi-37jetmir-maliqi-38