Dëmtohet objekti ku u mbajt kongresi në Manastir nga sllavo-maqedonët!

Dëmtohet objekti ku u mbajt kongresi në Manastir nga sllavo-maqedonët!

364
0
SHPËRNDAJE

Sllavo-Maqedonët sot me rastin e 108 vjetorit të Alfabetit shqip, paskan dëmtuar objektin ku u mbajt kongresi në Manastir duke shkruajtur ” Vdekje e Shqiptarëve” dhe simbolin Nazist