Shqiptaret e kohës së Kastriotit ishin 4 milion, aq sa ishin anglez...

Shqiptaret e kohës së Kastriotit ishin 4 milion, aq sa ishin anglez në ishullin britanik (VIDEO)

1206
0
SHPËRNDAJE

Shqiptaret e kohës së Kastriotit ishin 4 milion, aq sa ishin anglez në ishullin britanik.

Sot Anglezet janë 54 milion, ndersa Shqiptaret a janë a s’janë 12 milion në total.

E gjithë kjo tkurrje e popullsisë shqiptare erdhi si shkak i luftës ndaj gjuhës shqipe qe kryen Patriarkana e Stambollit dhe Perandoria osmane.

Spartak Ngjela.