Shqiptarët sot flasin gjuhën e Thrako-ilirëve (VIDEO)

Shqiptarët sot flasin gjuhën e Thrako-ilirëve (VIDEO)

834
0
SHPËRNDAJE

“Pellazgët ishin paraardhësit e Thrako-illirëve që flisnin gjuhën e tyre dhe Shqiptarët sot flasin gjuhën e Thrako-ilirëve domethënë Shqiptarët janë Pellazg” – historia e mohuar e popullit tonë hyjnor!

Shpërndajeni ju lutem!