Imazhe nga Shqipëria e vafër në fillim të shekullit të XX

Imazhe nga Shqipëria e vafër në fillim të shekullit të XX

521
0
SHPËRNDAJE

Pamje filmike të Shqipërisë në fillim të shekullit të 20-të, e pllakosur nga varfëria dhe prapambetja.
Dy hapa para, dy hapa mbrapa me kambë të zbathun, me zemër të plasun.
Dy hapa djathtas, dy hapa majtas, me flokë të thime, me ndjesi të ngrime.
-Migjeni