Spartanet – ata që mjeshtrim perveç mendjës e forcës kishin edhe Shpatat

Spartanet – ata që mjeshtrim perveç mendjës e forcës kishin edhe Shpatat

3048
0
SHPËRNDAJE

S’ka tërheqje, s’ka dorëzim! Ky është ligji Spartan. Dhe sipas ligjit Spartan, ne do të qëndrojmë dhe luftojmë… dhe vdesim.
Një epokë e re ka filluar: një epokë e lirisë! Dhe të gjithë do ta dijnë, se 300 spartanë dhanë frymën e tyre të fundit, për ta mbrojtur!

Mos Harroni se nr 300 është Kod-Spartaku me 300 Gladiator — Pirroja me Garden elite 300; Alexandri Leka me Gardën 300; Skenderbeu me 300 Kalors kthehet nga beteja me Turqit te Nishi dhe jo beteja që e kanë falsifikuar historinë si beteja në Fushën e Kosovës është komplet rrenë.

Lufta që ka ndodhë në ate territor Nish e Pirot i sotëm u lagë Toka dheu me gjak, dhe u quajt tokë e kuqe se ka kalue kohë e gjatë e nuk u tha gjaku.
Edhe sot e kësaj dite aty ku është dheu i kuq tokë e kuqe quhet Tokë melle dhe e kuqe, e shumë përdoret shprehja te Molla e Kuqe e është krejt gabimisht se ska te bëjë asgjë me Molla të Kuqe, por ka të bëkë me gjak te Kuq, që ka ecë gjaku rrekë mbi tokë. Dhe ne fund, po ju përkujtoj se sot bota Udhëhiqet nga -Komiteti i 300-ve –/s.p./