Hartë që tregon teritorin qe Alexandri-Leka i madhe e kishte pushtuar

Hartë që tregon teritorin qe Alexandri-Leka i madhe e kishte pushtuar

2373
0
SHPËRNDAJE

E verteta se si Alexandri arriti i pari te pushtoj gati gjithe boten , Sekreti eshte se ai shume pak perdori forcen e luftes po ma shume perdori mendjen duke ju afrue popujve liri civilizim barazi. Ata qe e pranuen paqesisht nuk kishte nevoje per gjakderdhje , dhe eshte Njeriu i pare ne historin e njerzimit qe ishte Pushtuesi Paqesor— /s.p/