PERFUNDIM I NJI PUNE SHKENCORE PAS 11 VITEVE ,KAM ARDHE NE KETE...

PERFUNDIM I NJI PUNE SHKENCORE PAS 11 VITEVE ,KAM ARDHE NE KETE PERFUNDIM

23257
0
SHPËRNDAJE

—- MOS PARAGJYKONI SE — ,,SWASTIKA,, –NUK ESHTE DIQKA E KOHES SON PO ESHTE SYMBOLI ME I LASHTE I NJERZIMIT DHE ENDE ASKUSH NUK KA DHANE NJI SPJEGIM PERFUNDIMTAR , EDHE KY SYMBOL DUHET TE ZBERTHEHET KUPTIMI DO TE KUPTOHET VETEM ME GJUHEN SHQIPE ,—-

— — PTOLOMEU ESHTE I PAR I DHE I FUNDIT I KESAJ EPOKE QE EKZISTOJN SHKRIMET I CILI KA PAS DIJE TE MADHE PER ASTRONOMI E ASTROLOGJI I CILI ATE DIJE E KA MESUE NGA LIBRAT E LASHTA TE CIVILIZIMIT PELLAZG. . PTOLOMEU LIBRAT QE KA SHKRUE I KA LAN NE GJUHEN E SHKRIMIN ILIRISHTE DHE ENDE ASKUSH SKA MUJTE ME I SKJARUE NE KOHEN E SOTME –
—- SI PLANETA TOKE ASHTU EDHE I GJITHE UNIVERZI LEVIZIN NE RRETH 360 SHKALLE DHE NGA KETU EDHE E KA KUPTIMIN – SWASTIKA –
—- SPJEGIMI IM PER SIMBOLIN E ,,SWASTIKES ,, SI SIMBOL I PELLAZGVE –NE KOHEN KUR PELLAZGET ISHIN ME NJI CIVILIZIM KULMINANT TE SHKENCES ,ARTIT KULTURES . — BESIMI I TYRE ISHTE NE 12 — ZOTNA E ZOTI I ZOTNAVE PER PLANETEN TOKE ISHTE ZEUSI . KUR DY SHKRONJA Z LIDHEN DEL –,,SWASTIKA,,–
— — NE OLIMP RRINTE ZEUSI , E A ESHTE RASTESI APO JO , KETE DO VERTETOJ KOHA POR SHENJA QE KERKOHET PER ME MBERRI TE ,,QYTETI I SHEJTE ,, NJI NGA 8 QYTETET E TROJES, ,KERKOHET SHKRONJA – Z– DHE SAKTSISHT NE OLIMP ME GOOGLE EARTH KAM GJETE PO ATE SHKRONJE -Z – NE VITIN – 2012 I KA FESHI NASA —
— – SHKRONJA =-Z –= ZEUSI – ZOT I ZOTNAVE ==NE OLIMP –SOT — LUBOTENI =
— – NE OLIMP –LUBOTEN HERE PAS HERE SHFAQET NJI OBJEKT SI SATELIT DHE VETEM MBI KETE MAJE MALI —

— SKA ASGJE RASTESISHT DIKUSH I KUPTON ME HERET FENOMENET MISTERET DIKUSH ME VONE E DIKUSH KURRRRRR —
— OLIMPI ISHTE TE TROJA ATY KU ZEUSI LESHONTE RRUFET E OLIMPI ESHTE PRAP ATY KU ISHTE SE SKA MUJTE ASKUSH ME HJEKE PERKUNDER ASAJE QE NA KAN SHPERNGUL PREJ NJI VENDI NE TJETER —
—–LUMI NJI DITE KETHEHET PRAP NE SHTRATIN E VETE-
——- ZEUSI ME PLIS–MA VON TE ILIRET –MA VONE TE SHQIPETARET U QUEJT– ZOJSI –MANDEJ JE–ZEUSI –SOT –JEZUSI–A NE SHQIPETARET I THEMI –Z OTI— ZANI , TINGULLI , SE ASKUSH SE KA PA DERI ME SOT ZOTIN POR TE GJITHE PROFETVE JU KA ARDHE SI ZA, TINGULL, 

/s.p/–12.12.2016.-DARDANI -PRISHTINE —