ÇËSHTJA SHQIPTARE NDËR SHEKUJ – libër nga Fahri XHARRA

ÇËSHTJA SHQIPTARE NDËR SHEKUJ – libër nga Fahri XHARRA

2405
0
SHPËRNDAJE

Ju ftojmë ta lexoni librin e Prof. Fahri Xharrës  “Çeshtja Shqiptare nder shekuj” – nje permbledhje shkrimesh te zgjedhura, te cilat sjellin ne argumenta, hapesire dhe kohe çeshtjen shqiptare me nje rrekje sa gjithperfshirese, aq edhe shteruese.

Libri eshte i organizuar ne menyre tematike, duke lehtesuar keshtu qasjen e lexuesit dhe kujtesen aktive te tij, permes ligjerimit te çliret e te zhdervjellet, te pasur ne argument dhe perjetime.

“Çeshtja Shqiptare nder shekuj” pasuroi fondin e Albanologjise ne Biblioteke, per cdo lexues te interesuar apo te grishur, per te ndertuar njohuri historike permes nje informacioni me qasje akademike, por jashte kornizave te ngurta studimore.