Thënje Kombëtare: Horald Whitehall (Profesor i linguistikës anglo gjermane)

Thënje Kombëtare: Horald Whitehall (Profesor i linguistikës anglo gjermane)

2069
0
SHPËRNDAJE

“Shqipja është dega më e vjetër e trungut të familjes së gjuhëve indoevropiane.
Si e tillë, ajo nuk është degëzuar më tutje, por ka mbetur si gjuhë e parë dhe e vetmuar.”

Horald Whitehall-it, profesor i linguistikës anglo gjermane

në universitetin Indiana (SHBA).pema_gjuheve_shqipja