Vallet e mrekullueshme arvanitase, në Aspropyrgos

Vallet e mrekullueshme arvanitase, në Aspropyrgos

1920
0
SHPËRNDAJE

Vallet e mrekullueshme arvanitase, në Aspropyrgos

Vallja është kënduar në shqip dhe përshtatur. Gjendet në YouTube, ndërsa e sjellim atë sot për shikuesit besnikë të Konica.al.

Shikojeni, shtypni butonin pëlqe e shpërndajeni këtë valle të bukur arvanitase.

Përzgjodhi: Edmond Prifti/Konica.al
Video bashkangjitur realizuar në shqip nga: Kryezoti (YouTube)
Viti i realizimit: 2014
Αρβανίτικοι Χοροί Γυναικών/Vallet e Grave Arvanitase
Δήμου Ασπροπύργου/ Bashkia e Aspropyrgos (Greqi)
Origjinale: https://www.youtube.com/watch?v=15LdEuICWoc

Arvanitakis – Αρβανιτάκης
Arvanites Portal