Çerçiz Topulli – për Dhesprotët

Çerçiz Topulli – për Dhesprotët

975
0
SHPËRNDAJE

“Dhesprotët dhe gjithë krerët e çdo feje nderohen prej Shqiptarëve dhe kurdoherë do t’i nderojmë dhe do t’i mbrojmë. Por vetëm u lutemi të mos nakatosen në çështjet kombëtare(për të keq) e të bëjnë propagandë për Greqinë, Turqinë e për të tjerat”

Çerçiz Topulli