Ramush ti je i vetmi që do ta flasë dhe që drejton...

Ramush ti je i vetmi që do ta flasë dhe që drejton te vërtetën. Hero i gjallë!

725
0
SHPËRNDAJE

Ramush ti je i vetmi që do ta fletë dhe drejton te vërtetën. Hero i gjallë”

Haradinaj: Takohemi shpejt në Kosovë. S’na trembin fletarrestet e Milosheviçit
06/01/2017 —

Une mendoj e besoj se Ramush Haradinaj eshte i vetmi ne Skenen Politike ne Trojet Shqipetare i cili vertete ka ne gjenin e ti Kodin e Shqipetarit qka na e adhurojmi
s.p.