Në New York mbahet marsh paqësor në mbrojtje të vlerave të luftës...

Në New York mbahet marsh paqësor në mbrojtje të vlerave të luftës dhe për lirimin e menjëhershëm të Ramush Haradinajt

467
0
SHPËRNDAJE

15871613_1619753431374886_1343971560396648455_n 15941508_1619753404708222_6375771219006023751_n