Vazhdojnë Protestat me moton “Haradinaj është Kosova”

Vazhdojnë Protestat me moton “Haradinaj është Kosova”

505
0
SHPËRNDAJE

11 Janar 2017
Vazhdojnë Protestat Qytetare
Kundër fyerjes dhe padrejtësisë

#HARADINAJ #është #KOSOVA

#PRIZREN, Sheshi “Shadervan”, Ora 11:55
#GJILAN, Sheshi “Agim Ramadani” para Teatrit, Ora 11:55
#PEJË, Sheshi “Shkëlzen Haradinaj”, Ora 11:55
#MITROVICË, Sheshi “Isa Boletini”, Ora 11:55
#GJAKOVË, Parku i Qytetit (përballë Hotel Pashtrikut), Ora 11:55
#FERIZAJ, Sheshi i Qytetit (para Bibliotekës “Sadik Tafarshiku”), Ora 11:55