“Mbijetesa e shqiptarëve të Ukrainës”

“Mbijetesa e shqiptarëve të Ukrainës”

938
0
SHPËRNDAJE

Kjo është një pjesë e shkëputur nga dokumentari “Mbijetesa e shqiptarëve të Ukrainës”, realizuar nga Agim Xhemali në vitin 2006 me ata shqiptarë të Ukrainës, që kanë emigruar ndër shekuj në atë vend dhe ende ndihen shqiptarë në gjak…

Video origjinale për t’i ndjekur 5 pjesët e këtij dokumentari: