A është ky parku më i bukur në Shqipëri? Zbuloni ku ndodhet...

A është ky parku më i bukur në Shqipëri? Zbuloni ku ndodhet (fotogaleri)

245
0
SHPËRNDAJE

Ndoshta është qyteti më interesant, më fin dhe më perëndimor në Shqipëri. Përshtypjet mund t’i jepni duke parë këto fotografi të rralla buzëmbrëmjeje të bëra në parkun e Korçës. Me të drejtë bashkia Korçë e quan sot për sot parkun më të bukur në Shqipëri.

/Konica