KALAT vendestrehim i kreshnikeve , fole shqiponjash…

KALAT vendestrehim i kreshnikeve , fole shqiponjash…

661
0
SHPËRNDAJE

Kalat tona,shekuj e shekuj me radhe rezistuan,perball stuhive te kohes,pushtimeve te pa numerta…!

Ishin vendestrehim i kreshnikeve dhe jo vetem i tyre,”fole shqiponjash”…!

Te ndertuara nga te paret, me mjeshtri dhe mbrojtur me trupat dhe gjakun e tyre…!!!

Keto KALA kerkojne te degjojne zerin,kengen,vallen e bukur te shqipe,te -QESHURAT E FEMIJEVE-,brezit te ri, per te cilin luftuan dhe dhane jetet e tyre…!!!

Ne keto KALA, fshihet dhe ruhet me fanatizem, gjithe e kaluara,historia e nje populli fisnik dhe bujare nga muret e saj.!!!

Prandaj ju bej thirrje te gjithve kudondodheni:

Shqiptare,bije dhe bija te Arberit,me -23.04.2017 i bie dite e diel. -Te bashkoheni dhe ti beni keto KALA TE KNAQEN ME PREZENCEN TUAJ,..!!

FEMIJET,BREZIN E RI PER TE CILEN,TE PARET DHANE GJITHKA PATEN NGA VETJA E TYRE, QE TE JETOJNE DHE TA TRASHIGOJNE KETE VENDE TE BEKUAR TE SHQIPTAREVE…!

Te lutem shume shpendaje nese….!!!

Islam Idrizi.