Tiranë 1944, formacioni nazist përballë atij shqiptar

Tiranë 1944, formacioni nazist përballë atij shqiptar

373
0
SHPËRNDAJE

Flitet se kanë qenë disa takime të zhvilluara në Luftën e Dytë Botërore mes një seleksioni vendas shqiptar dhe pushtuesve nazistë gjermanë.

Por një e tillë është e dokumentuar. Koha.net ka arritur të sigurojë një fotografi, e cila është nga ajo ndeshje e zhvilluar në Tiranë.

Lojtarët me fanella të errëta janë ata gjermanë, kurse shqiptarët janë me fanella të kuqe. Në sfond të fotografisë është pamja e Dajtit mbi Tiranë.