Norbert Jokl: “Gjuha shqipe shërben si ajo fibra që e mban gjallë...

Norbert Jokl: “Gjuha shqipe shërben si ajo fibra që e mban gjallë trungun dhe i bashkon degët me rrënjët

1934
0
SHPËRNDAJE

Norbert Jokl: “Gjuha shqipe shërben si ajo fibra që e mban gjallë trungun dhe i bashkon degët me rrënjët.

Duke zbritur përgjatë kësaj fibre drejt mugëtirave te historisë, mund të preket fillesa!

Ka një mjet me anën e të cilit kërkimtari është në gjendje ta ndriçojë muzgun e fillimeve të popullit shqiptar dhe të hyjë në kohën që shtrihet përtej dëshmive historike.

Këtë mjet e jep gjuha Shqipe.”koliqijokli