Harta me principatat shqiptare të kohës

Harta me principatat shqiptare të kohës

2665
0
SHPËRNDAJE

Harta me principatat shqiptare të kohës, bashkë me emblemat e tyre, fisnikët që morrën pjesë në Besëlidhjen e Lezhës, bashkimin politik dhe ushtarak më të rëndësishëm në historinë e shqiptarëve.

Harta është dizenjuar dhe realizuar, nga specialistët e Muzeut Historik Kombëtar, nëpërmjet studimit të fakteve historike të studiuesve të historisë të asaj periudhe kohore.45