Fotografitë e fëmijëve jetim nga Çamëria, 1945

Fotografitë e fëmijëve jetim nga Çamëria, 1945

1263
0
SHPËRNDAJE

Janë fotografi të vitit 1945, në kampet e refugjatëve që tregojnë fëmijët shqiptar të Çamërisë të cilët mbetën jetim nga masakrat e Genocidit grek të 1944, të kryer nga ushtria greke EDES e udhëhequr nga Napoleon Zervat dhe drejtues të lartë të Kishës Ortodokse Autoqefale e Greqisë.