Pamje të rralla! Ulqini në vitin 1959

Pamje të rralla! Ulqini në vitin 1959

805
0
SHPËRNDAJE

Fotot më poshtë tregojnë një panoramë të Ulqinit në vitin 1959 shkëputur nga profili i Sammi Dulcigno.

“Ky ishte Ulqini, më 1959 do ju sjellim disa pamje nga syri i objektivit së mjekut Austriak! Alfred Wollner

Dhe ku po shkon me 2018 vendoseni ju!🙏fotot janë huazuar nga libri “ Urlaub in Ulqini” nga Asociacioni Ulqini dhe bashkëqytetari ynë në Austri Sejdin Dino Mehmeti!”.