Fishta: Shqiptarët kopukë, presin çfarë u jep Evropa

Fishta: Shqiptarët kopukë, presin çfarë u jep Evropa

388
0
SHPËRNDAJE

Ky është një shkim i shkruar nga At Gjergj Fishta në vitin 1913. Edhe pse kanë kaluar 104 vite që nga koha kur është shkruar, shkrimi është më aktual se kurrë.

Titulli ‘Shqiptarët presin çfarë u jep Evropa’ tregon për politikanët që mendojnë për interesat e tyre perosnale dhe jo për Shqipërinë.

Lexoni shkrimin: