LAJMI I FUNDIT: Vendoset Flamuri i Kosovës ‘Të Rrethi”

LAJMI I FUNDIT: Vendoset Flamuri i Kosovës ‘Të Rrethi”

784
0
SHPËRNDAJE

Nuk i’u punojnë pajisjet, punëtorët presin një gjenerator për ta vendosur flamurin e Kosovës

Vendosja e flamurit të Kosovës u nis si iniciativë nga disa të rinj në rrjet sociale, dhe u përkrah nga shoqëria civile dhe shumë qytetarë.

Gjithashtu, raportohet që pranë rrethit në fjalë tashmë janë vendosur edhe pjesëtarë të Njësisë Speciale të Policisë së Kosovës.

flamuri4flamuri3