Ja se cfarë shkruan New York Times për nënën nga Gjakova e...

Ja se cfarë shkruan New York Times për nënën nga Gjakova e cila pret djemtë e saj

646
0
SHPËRNDAJE

Gazeta “New York Time” shkruan për tmerrin e luftës në Kosovë

Ferdonije Qerkezi, një grua nga Gjakova familja e së cilës ishte viktimë e luftës në Kosovë.

Ajo humbi burrin dhe katër djemtë e saj, dy prej së cilëve u gjendën mirëpo dy të tjerë dhe burri ende rezultojnë të zhdukur, shkruan BotaPress.info

Dhomat e fëmijëve ende janë në atë gjendje si I kanë lënë ata herën e fundit, më saktësishtë shtëpia e saj është shëndrruar në një muze kujtimesh.

Qerkezi  nuk dëshironë të flasë as për pavarsinë e Kosovës, sipas NewYork Times është e tmerrshme një përfundim i tillë I jetës./Botapress

Për të parë postimin e plotë: