Shqiptarët i përkasin njerëzve më të vjetër se vetë historia

Shqiptarët i përkasin njerëzve më të vjetër se vetë historia

543
0
SHPËRNDAJE

Dhe gjyshërit e shqiptarëve morën pjesë në luftën e Trojës, të udhëhequr nga Akili (… në njërën anë) dhe Hector (nga ana tjetër;
Maurico Druon, Sekretar i Akademise Franceze.

Albanians belong to people older than history itself, and the grandparents of Albanians took part in the war of Troy, led by Achilles (… on the one hand) and Hector (on the other)
Secretary Maurico Druon French Academy15232191_900485560082214_6008897526973041340_n-640x475